De Challenge is best zwaar

Het is mijn doel om ongeveer 6 kilo af te vallen! Ik ben tijdens de overgang best wat kilo’s aangekomen die ik er met de Goldsgym Challenge hopelijk weer af zal krijgen.

Ik heb het zelf al een paar keer geprobeerd maar keer op keer gaf ik het weer op! Het lukte mij steeds weer niet om mijn doel te bereiken.

Nu ik meedoe aan de Challenge ben ik meer gemotiveerd. Ik kan bijna zoveel personal training krijgen als ik zelf wil. De Personal Trainers van Gold’s Gym geven je net dat zetje, om je de workout net wat sneller te doen waardoor ik het wat langer kan volhouden en mijn grenzen kan verleggen. Ook het voedingsschema (waar ik me strikt aan hou) maakt dat het met gaat lukken om deze keer mijn doel te bereiken.

Ook onderling hebben Challengers steun aan elkaar. Ik zit met drie dames in een aparte WhatsApp groep waar we onze ervaringen uit wisselen, elkaar steunen en motiveren. Ook tijdens de personal training, hebben lol! Mijn waardering gaat uit, naar de personal trainers die samen met jou, hun best doen, om te doelen te behalen. Daarom ook aan iedereen achter de schermen, die dit voor ons mogelijk maken, bedankt!

De Challenge is best zwaar vraagt veel discipline en doorzettingsvermogen, maar ik ben blij, dat ik de keuze heb gemaakt om er aan deel te nemen!

Ik wens alle Challengers veel succes met het behalen van je doel.

Video

Share this...
Share on Facebook
Facebook