Blij met de Challenge

De vijfde week van de Goldsgym 2020 Challenge is voor mij begonnen zegt Bianca Veldhuisen.

Ik ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben! Weer lekker sporten met professionele begeleiding en dat motiveert me.

Ik let nu goed op mijn voeding en heb totaal niet het idee dat ik op dieet ben. Ik voel me gewoon fitter en zit beter in mijn vel. Ik zie en voel het, ook al aan mijn figuur kan ik het zien

De trainers stimuleren me om verder te gaan dan dat je zelf denkt aan te kunnen en juist dat is dan ook weer de uitdaging. Nogmaals, ik ben super blij dat ik aan de Challenge begonnen ben. Samen met nog 3 enthousiaste vriendinnen. We motiveren elkaar en sporten samen en kletsen achteraf lekker bij met een gezonde shake.

Wij kijken uit naar week 6 wanneer ikzelf een tussen meting ga doen. Ik ben benieuwd naar het resultaat.

Sportieve groet Bianca

Share this...
Share on Facebook
Facebook